Polder advocate

mr L.H. Steehouwer-Mollema (Linda) is een geboren en getogen Alblasserwaardse. Zij is bekend met de polder, de dorpen en haar bewoners. Ze spreekt de taal en kent de normen, waarden en gewoonten. Zij past dit ook toe in haar werk. “Blijf nuchter en werk hard” is haar motto.

Na haar studie rechten heeft mr Steehouwer enkele jaren in het bedrijfsleven gewerkt voordat zij in 1993 advocaat werd. Samen met haar echtgenoot heeft zij een eigen advocatenkantoor in Gorinchem gerund. Na de komst van haar derde kind heeft zij een zijstapje gemaakt door een aantal jaren als jurist voor een zorgverzekeraar te werken. Enkele jaren geleden zag zij de kans het, volgens haar, mooiste beroep: advocaat, weer te kunnen uitoefenen.   

mr Steehouwer is een “mensen-mens”. Het is dan ook niet vreemd dat zij zich heeft gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij realiseert zich heel goed wat de belangen van betrokkenen in het familierecht zijn. In het bijzonder die van de kinderen. Je huwelijk ontbinden is niet alleen een juridische kwestie. Juist de emotionele, financiĆ«le en praktische zaken wegen zwaar. Er dient gekeken te worden naar een begin van een nieuwe toekomst.

mr Steehouwer heeft een gezin met vier opgroeiende kinderen.

algemene voorwaarden | privacy
website door: inSpin websites